Lokacija

Naša je villa smještena u drevnom gradu Stari Gradu, na otoku Hvaru.

Adresa je Šetalište Don Šime Ljubića 7, Stari Grad, otok Hvar, Hrvatska.

Loading...

Kako doći do nas?

Do ville se može doći na nekoliko načina, ovisno o tome odakle dolazite.

Split - Stari Grad (otok Hvar)
Svakodnevno je dostupno više trajektnih i katamaranskih linija iz Splita do marine koja se nalazi neposredno pokraj Starog grada, otprilike 15 minuta hoda od ville Apolon, no postoje i autobusi i taksiji za prijevoz do centra grada. Vremensko trajanje putovanja trajektom na ovoj relaciji je prosječno 2 sata.
Hvar/Jelsa - Stari Grad
Stari Grad je dobro prometno povezan s Hvarom i Jelsom pa se tako iz oba grada može doći autobusom s više dnevnih linija. Pored toga, na otoku se nalazi i više automobilskih i boat taksija kojima se do Starog Grada stiže za 15-ak minuta.
Bol (otok Brač) - Jelsa (otok Hvar) / Milna (otok Brač) - Hvar (otok Hvar)
Dvije su katamaranske linije s otoka Brača do Hvara – iz Bola do Jelse te iz Milne do grada Hvara. Dostupno je više dnevnih linija u vrijeme ljetne turističke sezone. Kako do Starog Grada nema izravnih linija s otoka Brača, moguće je iz gradova Jelse i Hvara do Starog Grada doći automobilom, taksijem ili autobusom.
Drvenik - Sućuraj (Hvar Island) - Stari Grad (Hvar Island)
Putovanje trajektnom linijom iz Drvenika (Makarska rivijera) do grada Sućuraja na Hvaru traje 35 minuta. Do Starog Grada je potom moguće doći osobnim automobilom ili taksijem otočkom cestom dugom 60-ak km.

Što raditi na Hvaru?

Znamenitosti

Dobrodošli na Hvar, hrvatski otočni raj. Istražite šarmantni gradić s katedralom iz 13. stoljeća i srednjovjekovnom tvrđavom s koje se pruža panoramski pogled na Jadran. Isplovite na Paklinske otoke na netaknute plaže i prekrasne zalaske sunca. Bogata povijest i prirodne ljepote Hvara čine ga odredištem koje morate posjetiti za putnike koji traže kulturno uzdizanje i nevjerojatne prirodne krajolike.

mosaic-image-1mosaic-image-2
mosaic-image-3mosaic-image-4

Aktivnosti

Upustite se u avanture kroz bujne krajolike Hvara s pješačkim i biciklističkim stazama koje vode do skrivenih uvala i maslinika. Prepustite se okusima dalmatinske kuhinje i domaćih vina na gastronomskim turama. Zaključite dan laganom šetnjom hvarskom lukom, upijajući živopisnu atmosferu i zapanjujući pogled na obalu. Hvar nudi mnoštvo aktivnosti koje će zadovoljiti želju svakog putnika za istraživanjem, opuštanjem i kulinarskim užicima.

mosaic-image-1mosaic-image-2
mosaic-image-3mosaic-image-4

Kontakt informacije

+385 91 1778 320

info@apolon.hr

Šetalište Don Šime Ljubića 7, Stari Grad, Hvar Island, Croatia

@2024 Apolon. Sva prava rezervirana.

Dizajn i izrada - DotYourSpot.com